Shnooks - Plus Woogie
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Shnooks - Plus Woogie


Shnooks - Plus Woogie
Shnooks - Plus Woogie
Click pentru a mari Shnooks - Plus Woogie
Cod produs : 9007

Pret: 34.00 RON    
Recomanda
Detalii Shnooks - Plus Woogie

Woogie din familia Shnooks.

Woogie este indrazneata si cateodata un pic neascultatoare. Ascunde toate acestea prefacandu-se ca este timida. Ii place sa joace farse, pacalindu-si prietenii in mod constant, dar niciodata nu exagereaza.

Cea mai buna prietena: Tweeki.

Setul include o perie de par si accesorii.

1. Indeparteaza ambalajul!
2. Agita-l!
3. Coafeaza-l!
4. Agata-l!
5. Accesorizeaza-l!

Indicii folositoare:
- Poti agata de glezne personajul tau Shnook preferat sau prin intermediul carligului de plastic pe care il are inserat deasupra capului.
- Prietenul tau Shnook adora sa fie in compania celorlalti. Folositi carligul pentru a lega cei mai buni prieteni Shnook, pentru momente de neegalat. Ii puteti atarna de tavan, ii puteti pune printre rafturi sau pe pereti.

Oricat de ciudat ar suna, acesti dragalasi Shnook au trait la un moment dat sub pamant. Este adevarat! Ei bine, e un fel de a spune "sub pamant". Ambalajul pe care l-ati dat la o parte pentru a-l scoate pe Shnook era protectia lor cand traiau sub pamanat. Acolo ei se rostogoleau prin tunele si caverne pentru a ajunge langa ceilalti din familia Shnook.

Dar tot ce isi doreau prietenii nostri Shnook era sa fie "deasupra", acolo unde cineva putea sa aiba grija de ei si unde puteau sa fie impodobiti de catre copii asa cum esti si tu! Sa ai pe cineva care sa te ingrijeasca, sa te coafeze si sa te accesorizeze, sa canti si sa dansezi- ce altceva isi poate dori un Shnook?

Asa ca au incercat sa iasa la suprafata dar uneori, cand se apropiau prea mult, oamenii calcau din greseala peste protectia lor si ii striveau. Astfel a fost la prima intalnire cu Shnooks!

Daca este strivit, Shnook stie, din instinct, ca este timpul sa isi scoata capul la suprafata pentru a iesi din protectia lor si a lua o gura de aer. Apoi, este timpul pentru petrecere: cantec, dans si timp petrecut alaturi de prieteni ( cu ajutorul carligului ).

Li se poate peria, aranja, increti si indrepta parul- in fond, nu este foarte usor sa iti perii parul cand nu ai brate! Aceste personaje cu ochii mari isi iau numele dupa sunetul pe care il emit in momentul in care protectia lor este inlaturata si aerul se comprima. Suna cam asa:SSHHNOOOK! Odata ce personajul Shnook este adus la viata, adora sa fie accesorizat si ingrijit de catre copii.

Ei iubesc sa fie legati prin intermediul carligului- intre ei sau impreuna cu noii stapani ( adica cu tine!). Astfel ca acest carlig este foarte important pentru ei. De aceea, Shnook iubeste copiii iar copiii il iubesc pe Shnook!






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Shnooks - Plus Woogie!
Comentarii Shnooks - Plus Woogie    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Shnooks - Plus Woogie - Add to del.icio.us Shnooks - Plus Woogie - Add to Digg Shnooks - Plus Woogie - Add to Yahoo myWeb Shnooks - Plus Woogie - Add to Spurl Shnooks - Plus Woogie - Add to furl Shnooks - Plus Woogie - Add to Ask Shnooks - Plus Woogie - Add to Squidoo Shnooks - Plus Woogie - Add to Simpy Shnooks - Plus Woogie - Add to Reddit Shnooks - Plus Woogie - Add to ma.gnolia Shnooks - Plus Woogie - Share with facebook Shnooks - Plus Woogie - Add to Google Bookmark Shnooks - Plus Woogie - Tweet This


Produse similare
Iwaya - Animalut Cucu-Bau Catel
Iwaya - Animalut Cucu-Bau Catel
99 RON
MINILAND Group - Set 6 Cuburi Educationale pentru Bebelusi
MINILAND Group - Set 6 Cuburi Educationale pentru Bebelusi
49.9 RON
MINILAND Group - Piramida pentru Bebelusi Dragy
MINILAND Group - Piramida pentru Bebelusi Dragy
109.9 RON
Giochi Preziosi - Iepurasul Milky
Giochi Preziosi - Iepurasul Milky
395 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.