Premaxx - Marsupiu Baby Bag
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Premaxx - Marsupiu Baby Bag


Premaxx
Premaxx - Marsupiu Baby Bag
Click pentru a mari Premaxx - Marsupiu Baby Bag
Cod produs : 1837

Pret: 230.00 RON    
Recomanda
Detalii Premaxx - Marsupiu Baby Bag
Marsupiul pentru copii Baby- Bag by Premaxx Baby-Bag este un sistem sigur si convenabil pentru a transporta copiii. Este sigur, practic, usor de utilizat si permite sa transportati copilul in cel mai natural mod. Cu Baby-Bag, copilul se va simti mai in siguranta, aceasta solutie fiind cea mai buna alegere!


Masuri de siguranta:

Va rugam sa cititi si sa urmati cu atentie instructiunile prezentate in manual.

Baby-Bag este testat si conform standardelor de siguranta NFS 54 – 006.

Baby-Bag poate fi utilizat imediat dupa nasterea copilului si pana la o greutate maxima de 15 kg.

Pentru producerea articolului Baby-Bag, s-au folosit numai materiale fara toxine, 100% bumbac.

Catarama corespunde cu standardul de calitate ISO 9001 si poate suporta 115 kg.

Atentie:
Baby-Bag by Premaxx este un articol de calitate, de origine olandeza, produs cu cea mai mare grija. Cu toate acestea, va rugam sa verificati produsul cu cea mai mare atentie pentru a observa eventualele defecte. Ca toate articolele din material textil, acest produs este destinat a fi utilizat / purtat si prin urmare uzura poate aparea, de aceea trebuie ca acest produs sa fie examinat pe tot parcursul utilizarii sale, pentru a va asigura ca materialul si catarama sunt in bune conditii. Este recomandata inlocuirea artocolului Baby-Bag, dupa patru ani de utilizare.

Articolul Baby-Bag este destinat exlcusiv transportului copiilor. Utilizarea sa in orice alte scopuri se va face pe riscul utilizatorului. Garantia oferita de producatorul Premaxx BV nu mai este valabila in situatia in care articolul nu este utilizat conform instructiunilor de utilizare, daca este modificat sau deteriorat fata de starea initiala.

A nu se utiliza niciodata acest articol pe bicicleta, in automobil, pe sub haina, in timp ce gatiti sau in timp ce faceti sport.
Pastrati intotdeauna contactul vizual cu copilul Dvs si nu-l lasati nesupravegheat in timpul utilizarii produsului.
A se acorda atentie posibilitatii balansarii copilului in timpul folosirii acestui articol.
A se acorda atentie cand va aplecati.
A se acorda atentie cand va puneti marsupiul si cand il scoateti.


POZITIA ORIZONTALA : 0 – 5 LUNI

 

 

Cand transportati copilul cu marsupiul Baby-Bag in pozitia orizontala, copilul va sta in pozitia naturala in care se naste (pozitia de fetus). Simtindu-se aproape de Dvs si simtind caldura Dvs, copilul se va simti in siguranta.

Prinde-ti articolul Baby-Bag de eticheta Premaxx, introduceti bratul stang sau drept si capul prin bucla si sprijiniti apoi marsupiul de umar. Asigurati-va ca eticheta Premaxx este pe umar si catarama este in partea din spate. Salteluta trebuie sa fie la nivelul stomacului. Pentru ajustarea nivelului, a se vedea punctul 2.

Ajustati nivelul utilizand catarama in trepte.

Prindeti eticheta Premaxx de pe umar si trageti de ea spre partea din fata a Dvs, astfel incat sa aveti un mai bun contact vizual cu copilul Dvs.

Blocati cordonul partii exterioare a marsupiului, prin blocarea cataramei si faceti un nod la partea ramasa libera, pentru a fi siguri de blocarea cordonului.

Asezati copilul in marsupiu, cu capul indreptat spre umarul Dvs. Pentru confortul copilului Dvs, asezati capul la nivelul pieptului astfel incat corpul sa se aseze bine pe salteluta.

Trageti in sus de catarama aflata aproape de Dvs (in interior).

Blocati cordonul partii interioare a marsupiului prin blocarea cataramei si faceti un nod la partea ramasa libera, pentru a fi siguri de blocarea cordonului.

Luati copilul din marsupiu, eliberand cordonul afferent partii exterioare a marsupiului. Niciodata nu dati jos marsupiul Baby-Bag cu copilul aflat in interior.

POZITIA VERTICALA: 5 – 18 LUNI


Cand transportati copilul in pozitia verticala, acesta va sta in pozitia fireasca pentru varsta sa, respectiv se va sprijini pe oasele soldului.

Prinde-ti articolul Baby-Bag de eticheta Premaxx, introduceti bratul stang sau drept si capul prin bucla si sprijiniti apoi marsupiul de umar. Asigurati-va ca eticheta Premaxx este pe umar si catarama este in partea din spate. Salteluta trebuie sa fie la nivelul soldului. Pentru ajustarea nivelului, a se vedea punctul 2.

Ajustati nivelul utilizand catarama in trepte. Pozitia sezut este mai confortabila in momentul in care eticheta Premaxx se afla exact deasupra umarului Dvs.

Luati copilul in brate, cu fata la Dvs si introduceti bratul prin bucla marsupiului.

Tineti copilul cu celalalt brat. Cu mana ramasa libera, trageti marsupiul Baby-Bag astfel incat copilul sa stea pe salteluta. Copilul trebuie sa stea pe mijlocul saltelutei. Picioarele copilului vor sta : unul in fata Dvs si celalalt picior in spate. Catarama aflata pe partea interioara a marsupiului trebuie aranjata intre picioarele copilului.

cu o mana trageti de partea inefrioara a marsupiului si cu cealalta mana trageti in sus de partea exterioara a marsupiului. Atentie: nu strangeti cordonul aflat in partea de jos a marsupiului (cel interior), ci doar aranjati-l intre piciorarele copilului.

trageti de partea superioara a marsupiului (partea exterioara) astfel incat sa-l aranjati la gatul copilului. Blocati cordonul partii superioare a marsupiului prin blocarea cataramei si faceti un nod la partea ramasa libera, pentru a fi siguri de blocarea cordonului

Luati copilul din marsupiu, eliberand cordonul aferent partii exterioare a marsupiului. Niciodata nu dati jos marsupiul Baby-Bag cu copilul aflat in interior.






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Premaxx - Marsupiu Baby Bag!
Comentarii Premaxx - Marsupiu Baby Bag    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to del.icio.us Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Digg Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Yahoo myWeb Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Spurl Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to furl Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Ask Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Squidoo Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Simpy Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Reddit Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to ma.gnolia Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Share with facebook Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Add to Google Bookmark Premaxx - Marsupiu Baby Bag - Tweet This


Produse similare
Infantino - Marsupiu Support Carrier Cotton
Infantino - Marsupiu Support Carrier Cotton
215 RON
Infantino - Marsupiu 2 pozitii Swift
Infantino - Marsupiu 2 pozitii Swift
135 RON
Infantino - Marsupiu 3 pozitii Flip
Infantino - Marsupiu 3 pozitii Flip
159 RON
Hauck - Marsupiu In and Out Carrier H-Cross Red
Hauck - Marsupiu In and Out Carrier H-Cross Red
160 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.