Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest


Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest
Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest
Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest
Click pentru a mari Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest
Cod produs : 12203

Pret: 570.00 RON    
Recomanda
Detalii Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest

LIFENEST – Saltea cu sistem antisufocare si impotriva prevenirii aparitiei capului turtit

by Nuvita

Salteaua LIFENEST cu sistem antisufocare este recomandata de Academia Americana de Pediatrie; densitatea mare de spuma poliuretan previne sufocarea daca bebelusul se rostogoleste accidental, permitand respiratia daca acesta adoarme cu gurita spre perna.

Accelereaza evacuarea CO2 expirat prin tesatura tip plasa si prin canalele de ventilare.

Lifenest este conceput de medici . Sistemul de circulatie a aerului reduce transpiratia, supraincalzirea si riscul de reinspirare a aerului expirat si creste circulatia oxigenului in jurul bebelusului.

Tesatura tip plasa permite trecerea lichidelor evitand astfel acumularea de fluide in jurul fetei bebelusului. Designul plasa al Saltelei Lifenest confera o suprafata moale care rasfata bebelusul.

Stratul protector al saltelei Lifenest este rezistent la apa. Tot ce aveti nevoie este un servetel sanitar pentru curatare!

Husa de protectie a saltelei Lifenest este igienica, high tech, respirabila, se aplica usor peste saltea .

NU contine BPA, ftalati si este testata de Laboratoarele SGS. Este hipoalergenica si cu protectie impotriva acarienilor.

Husa poate fi spalata in masina de spalat si uscata in uscator.

Sistemul antisufocare Lifenest este recomandat a fi utilizat de la nastere pana la 5 luni.

Lifenest este confectionata din material ignifug fara adaos de substante chimice!

Ajuta la prevenirea aparitiei capului turtit (Plagiocefaliei) oferind capului bebelusului suport comfortabil tip plasa, permitandu-i astfel acestuia sa se miste liber.

Previne aparitia riscului de strangulare cauzat de husa saltelei. Husa tip sac Lifenest, inchisa prin fermoar, se potriveste perfect saltelei LifeNest™.

ERGONOMICA

• Previne capul turtit (plagiocefalie), prin cresterea suprafetei de contact a saltelei cu capul bebelusului si prin permitea acestuia sa se miste liber.

• Permite bebelusului sa respire prin tesatura tip plasa in timpul somnului pe burtica sau daca se rostogoleste accidental in timpul somnului.

• Inclinarea usoara a saltelei Lifenest ridica usor partea superioara a corpului bebelusului favorizand procesul de disgestie.

IGIENICA:

• Spatiul 3D este hipoalergenic.

• Acarienii nu pot supravietui la suprafata tesaturii.

CURATARE USOARA

• Husa saltelei LifeNest™ este lavabila la masina de spalat si se usuca rapid.

• Tesatura rezistenta la apa protejeaza spuma saltelei LifeNest™ pentru o mai mare rezistenta.

HUSE MODERNE

• O linie completa de huse moderne in culori diferite, care se pot achizitiona separat.

DIMENSIUNI

• Lungime: 85 cm x Latime: 60cm x Inaltime: 12 cm

In 1992, Academia Americana de Pediatri (AAP) a lansat campania „back to sleep” pentru a reduce frecventa Sindromul de Moarte Subita la Sugari (SIDS). Aceasta campanie, inca in derulare, sfatuieste parintii sa aseze bebelusii pe spate in patut si pe o saltea rigida astfel incat in cazul rostogolii pe burtica a bebelusului acesta sa nu se sufoce. Din nefericire, din cauza rigiditatii saltelelor utilizate pentru patuturi, numarul bebelusilor ce sufera de Plagiocefalie (cunoscut ca si Sindromul Capului Turtit) a crescut vertiginos.

Majoritatea cazurilor de Plagiocefalie apare in primele 3 luni de viata ale bebelusului, cand craniul este inca moale si cand acesta sta majoritatea timpului pe o saltea prea rigida. Plagiocefalia poate duce la asimetria craniana si poate fi motivul mai multor probleme estetice. De-a lungul anilor, pediatrii au observat o crestere a numarului de copii cu Plagiocefalie, in special cu o turtire unilaterala a occipitalului.

Desi asociat cu anumite riscuri de Plagiocefalie deformationala, bebelusii trebuie sa doarma pe spate pentru prevenirea Sindromului de moarte subita la sugari(SIDS). Aceasta practica a fost asociata cu o scadere dramatica a incidentei acestui sindrom SIDS.

LIFENEST, este un produs medical care previne Sindromul Capului Turtit prin cresterea si curbarea suprafetei pe care se odihneste capusorul bebelusului.

Lifenest este un dispozitiv foarte ingenios! Prin utilizarea proprietatilor simple si naturale ale unui hamac, tesatura tip plasa creaza un spatiu sigur si confortabil pentru capul bebelusului.

Tesatura tip plasa confera o suprafata mare de odihna pentru cap si redistribuie presiunea departe de punctele moi.

Suprafata de contact pentru cap pe o saltea Lifenest este de pana la 4 ori mai mare fata de o saltea normala de pat pentru bebelusi.

De aceea, Lifenest ajuta la prevenirea aparitiei Capului Turtit datorita designului sau unic.






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest!
Comentarii Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to del.icio.us Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Digg Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Yahoo myWeb Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Spurl Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to furl Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Ask Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Squidoo Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Simpy Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Reddit Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to ma.gnolia Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Share with facebook Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Add to Google Bookmark Nuvita - Saltea antisufocare - Lifenest - Tweet This


Produse similare
MAMO-TATO - Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca
MAMO-TATO - Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca
170 RON
Hauck - Salteluta Sleeper Pooh
Hauck - Salteluta Sleeper Pooh
220 RON
Hauck - Saltea Pat Voiaj Nou Nascuti
Hauck - Saltea Pat Voiaj Nou Nascuti
155 RON
Hauck - Saltea Pat Voiaj Hippo
Hauck - Saltea Pat Voiaj Hippo
190 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.