Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle


Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle
Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle
Click pentru a mari Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle
Cod produs : 9935

Pret: 72.90 RON    
Recomanda
Detalii Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle

Iti plac florile? E timpul sa fi de ajutor in gradina. Aceasta gentuta contine 2 unelte de gradinarit din plastic, special concepute pentru a fi usor de apucat si manuit de catre copii si un recipient pentru a stropi frunzele plantelor.

Dimensiuni: 26.5 x 25.5 x 12.7 cm. Material gentuta: 100% poliester (numai materiale noi). Se curata cu o carpa umeda. Se lasa sa se usuce la aer. Nu se spala in masina de spalat.

Avertismente si precautii de utilizare

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle!
Comentarii Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to del.icio.us Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Digg Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Yahoo myWeb Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Spurl Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to furl Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Ask Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Squidoo Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Simpy Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Reddit Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to ma.gnolia Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Share with facebook Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Add to Google Bookmark Melissa&Doug - Set de gradinarit Tootle Turtle - Tweet This


Produse similare
Little Tikes - NAVA PIRAT DE APA
Little Tikes - NAVA PIRAT DE APA
420 RON
Little Tikes - MASUTA DE NISIP SI DE APA
Little Tikes - MASUTA DE NISIP SI DE APA
699 RON
Feber - Trenulet Choo Choo Mickey Mouse
Feber - Trenulet Choo Choo Mickey Mouse
326 RON
Feber - Motoferber Cars 2
Feber - Motoferber Cars 2
284 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.