Jane - Scaun auto Monte Carlo
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Jane - Scaun auto Monte Carlo


Jane
Jane - Scaun auto Monte Carlo
Jane - Scaun auto Monte Carlo
Jane - Scaun auto Monte Carlo
Jane - Scaun auto Monte Carlo
Click pentru a mari Jane - Scaun auto Monte Carlo
Cod produs : 5624

Pret: 640.00 RON    
Recomanda
Detalii Jane - Scaun auto Monte Carlo

Scaunul auto Monte Carlo pentru grupa 2 – 3 (15 – 36 kg), este destinat sa se adapteze copilului Dvs in fiecare din fazele sale de crestere multumita sistemului integral de ajustare. Se adapteaza pe inaltime si pe latime oferind in acelasi timp protectie maxima in caz de impact.

 

JANE a investit in propiul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte. Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa, pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories si in Spania la IDIADA.

 

IDIADA AUTOMOTIVE care este singurul laborator omologat din Spania si singurul in masura sa confirme respectarea sigurantei auto a copiilor transportati in scaunele special realizate, a oferit licenta de comercializare a scaunului auto MONTE CARLO ca urmare a rezultatelor excelente obtinute in urma testarii acestui model conform legislatiei in vigoare (Reglementarea 44).

 

MONTE CARLO a fost de asemenea testat in laboratoarele specializate din Germania, respectiv Laboratoarele ADAC (laborator specializat in testarea produselor auto pentru copii, similare laboratoarelor EURON-CAP pentru omologarea sigurantei auto).

 

 

 

Caracteristici generale:

·         Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg

·         Se poate transforma in scaun inaltator (se elimina spatarul foarte usor)

·         Protectie totala in caz de impact

·         Testat impotriva impactului lateral. Ofera o mai buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort.

·         Reglabil pe inaltime.

·         Reglabil pe latime. Partile laterale ale scaunului aflate in zona lombara si a capului, se regleaza in functie de copilul Dvs. In orice forma, ofera protectie maxima.

·         Structura din aluminium imbunatateste protectia cu pana la 70% fata de sistemele traditionale. In acelasi timp, ramane unul din cele mai usoare scaune auto omologate.

·         Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.

·         Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .

·         Design ergonomic cu sistem de ventilatie care lasa pielea copilului sa respire.

·         Partea superioara a scaunului este reglabila pe latime, oferind confort sporit copilului

·         Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului, cu centura de siguranta. Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.

·         Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copii care au greutatea minima 15 kg, pentru siguranta maxima se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii.

 


 

Caracteristici tehnice:

·         Pentru grupa de varsta 2-3 (greutatea : 15 - 36 kg)

·         Garantie: 2 ani

·         Dimensiunile cutiei: 48 x 30 x 64 (cm)

·         Omologat conform noii normative ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.

 

 

 






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Jane - Scaun auto Monte Carlo!
Comentarii Jane - Scaun auto Monte Carlo    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to del.icio.us Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Digg Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Yahoo myWeb Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Spurl Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to furl Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Ask Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Squidoo Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Simpy Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Reddit Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to ma.gnolia Jane - Scaun auto Monte Carlo - Share with facebook Jane - Scaun auto Monte Carlo - Add to Google Bookmark Jane - Scaun auto Monte Carlo - Tweet This


Produse similare
Bebe Confort - Scaun auto Maxi Cosi Rodi AirProtect 15-36 kg 2014
Bebe Confort - Scaun auto Maxi Cosi Rodi AirProtect 15-36 kg 2014
750 RON
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Red
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Red
579 RON
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Pink
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Pink
579 RON
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Beige
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Beige
579 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.