JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX
Stay in touch

Shop by Product Type
 • 0 produse
Shop by Designer
 • Loading

JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX


Jane
JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX
JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX
Click pentru a mari JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX
Cod produs : 374

Pret: 1,685.00 RON    
Recomanda
Detalii JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX

Scaunul auto pentru copii EXO de la JANE cu sistem ISOFIX ELECTRONIC pentru grupa 1 (9 – 18 kg), este un scaun auto pentru copiirevolutionar ca urmare a celor 4 sisteme patentate care sunt incluse in dotarea sa!

 JANE a investit in propiul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte. Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa, pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories si in Spania la IDIADA.

SCAUNUL AUTO PENTRU COPII EXO, CU SISTEM ISOFIX REDUCE FORȚA UNEI LOVITURI ÎN CAZ DE IMPACT CU PÂNĂ LA 8G ÎN COMPARAȚIE CU SCAUNELE AUTO CONVENȚIONALE.

EXO de la JANÉ, este primul scaun auto pentru copii din lume prevăzut cu un sistem ISOFIX care reduce forța G în caz de accident...... acest lucru se datorează revoluționarului sistem pneumatic de abosorție al șocului în caz de impact.

Totuși, această particularitate menționată este doar una din cele patru sisteme patentate care țin de siguranța copiilor în timpul transportului. EXO încorporează de asemenea, un Sistem Electronic de Avertizare (pentru detectarea instalării în mod corect a scaunului auto în sistemul ISOFIX al mașinii), un Sistem de Tensionare al Hamului de Siguranță (pentru reducerea mișcării în scaun) și un Sistem Automat de Ajustare al Hamului de Siguranță (care sincronizează în mod automat ajustarea hamului și a pernuței pentru cap pentru prevenirea mișcării frontale necontrolate a copilului). Ca și cum nu ar fi de ajuns, înainte ca EXO să fie prezent în magazine, a primit primele premii internaționale de top: “Innovation” și “In Car Products”.

Scaunul auto pentru copii Exo include 4 sisteme patentate de catre Jane:

1. Sistem pneumatic de absortie in caz de impact. Exo este prevazut in partea inferioara a sezutului cu un piston pneumatic care abroarbe energia in cazul unui impact, fapt care reduce decelerarea cu pana la 4G in comparatie cu sistemele ISOFIX traditionale. Prin urmare, pistonul absoarbe o cantitate mare de energie generata de un posibil impact al autovehicolului ducand la reducerea si amortizarea socului.

Acest sistem exclusiv a fost dezvoltat si patentat de catre Jane si este regasit numai pe scaunul auto EXO, ceea ce face ca acest scaun auto sa fie considerat ca fiind cel mai sigur din grupa sa.

2. Dispozitiv electronic de detectare al sistemului ISOFIX. Intrucat sistemul ISOFIX ofera protectie marita fata de scaunele de masina fara acest sistem, este foarte importanta montarea scaunelor cu ISOFIX in mod correct in sistemul autovehicolului Dvs. Acesta este motivul pentru care EXO este prevazut cu un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect fixat in sistemul ISOFIX, fiind prevazut cu avertizare sonora si vizuala. Dispozitivul se activeaza automat in momentul in care se conecteaza la sistemul ISOFIX al autovehicolului Dvs, dar permite in acelasi timp sa se verifice starea scaunului si dupa montare, prin simpla apasare a butonului de testare.

3. Reglarea in mod sincronizat a hamului de siguranta si a pernutei pentru cap. EXO este prevazut cu un sistem exclusiv care permite ajustarea in mod sigur si intuitiv a hamului de siguranta, oferind copilului siguranta maxima. Concret, acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare.

4. Reglarea hamului de siguranta la nivel abdominal. Acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta ca urmare a miscarii hamului de la nivelul abdominal, spre deosebire de sistemul general intalnit la alte scaune auto care ajusteaza hamul de siguranta ca urmare a miscarii celor doua bretele de la nivelul umerilor. Prin implementarea acestui sistem, se reduce miscarea copilului in scaun oferindu-i in acelasi timp tot confortul de care are nevoie.

 Caracteristici generale scaun auto copii Exo:

 • Protectie maxima in caz de impact. Este prevazut pe interior cu material absorbant in caz de impact.
 • Testat impotriva impactului lateral
 • Hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total si protectie sporita. Hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Hamurile sunt realizate din material moale, placut la atingere (neopren) si se ajusteaza automat pe inaltime, in functie de reglarea spatarului.
 • Suport lateral pentru hamuri, pentru a facilita asezarea si ridicarea copilului din scaun.
 • Sistemul de strangere al hamurilor de siguranta utilizeaza hamurile abdominale (sistem patentat). Ajustarea la scaunele auto traditionale se efectua utilizand hamurile care trec peste umarul copilului in timp ce acest model utilizeaza sistemul patentat al ajustarii hamurilor abdominale.
 • Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.
 • Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .
 • Permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare (sistem patentat).
 • Sistem de circulare a aerului pentru a evita pe cat posibil transpirarea copilului in timpul utilizaii scaunului.
 • Include un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect prins in sistemul ISOFIX al masinii. Semnalele sunt atat vizuale cat si auditive (sistem patentat).
 • Spatar reglabil in 5 pozitii diferite

2 modalitati de fixare in masina:

 • cu centura de siguranta a autovehicolului in 3 puncte
 • in sistemul ISOFIX al masinii

Scaunul este prevazut cu al treilea punct de prindere in masina de plafon/podea (in cazul in care este disponibil acest al treile punct la masina). Acest sistem poate fi utilizat in mod optional.

Poate fi instalat in orice tip de masina datorita sistemului “Universal”

Sistemul ISOFIX care fixeaza scaunul de bancheta masinii, include un piston pneumatic care permite scaunului sa fie foarte usor conectat la sistemul ISOFIX (sistem patentat) al masinii si in acelasi timp, ofera confort maxim datorita efectului de absorbire al socurilor.

Include un sistem de ajustare automata a lungimii barelor metalice care se fixeaza de sistemul ISOFIX al masinii. Atunci cand scaunul auto este lasat pe spate, fapt care duce la departarea sa de spatarul banchetei, sistemul ajusteaza automat barele metalice.

Materialul din care este realizata baza scaunului auto protejeaza tapiseria masinii Dvs

Ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste.

 Caracteristici tehnice scaun auto copii Exo cu isofix :

 • Pentru grupa de varsta 1 (9 - 18 kg)
 • Prevazut cu sistem ISOFIX
 • Spatar reglabil: 3 pozitii
 • Garantie: 2 ani
 • Dimensiunile cutiei: 49 x 47 x 68 (cm)

Scaun auto omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/03. Pentru a constata daca un landou este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare. 






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX!
Comentarii JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to del.icio.us JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Digg JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Yahoo myWeb JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Spurl JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to furl JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Ask JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Squidoo JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Simpy JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Reddit JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to ma.gnolia JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Share with facebook JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Add to Google Bookmark JANE - Scaun auto Exo cu sistem ISOFIX - Tweet This


Produse similare
Maxi Cosi - Scaun auto Priori Xp Maxi Cosi 2014 + Husa Cadou
Maxi Cosi - Scaun auto Priori Xp Maxi Cosi 2014 + Husa Cadou
1000 RON
Kiwy - Scaun Auto SP1 SA-ATS
Kiwy - Scaun Auto SP1 SA-ATS
865 RON
Kiwy - Scaun Auto SPF1 SA-ATS
Kiwy - Scaun Auto SPF1 SA-ATS
1371 RON
Bertoni - Scaun Auto Alfa
Bertoni - Scaun Auto Alfa
282 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.