Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND


Jane
Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND
Click pentru a mari Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND
Cod produs : 5623

Pret: 357.76 RON    
Recomanda
Detalii Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND

Xtend este un accesoriu suplimentar pentru securitatea copilului Dvs care se potriveste la scaunele auto INDY TEAM, INDY TEAM PLUS, MONTE CARLO si MONTE CARLO PLUS, astfel incat aceste scaune auto pot fi utilizate de catre copii din momentul in care au 9 kg pana la maxim 36 kg.

 

Acest accesoriu este cunoscut sub numele de IMPACT SHIELD si este o perna protectoare care instalata pe un scaun auto din grupa 2,3 (15 kg – 36 kg) va permite convertirea intr-un scaun auto pentru grupa 1, 2, 3 (9 kg – 36 kg).

 

Xtend este realizat din polistiren expandat cu o mare capacitate de absortie de energie in caz de impact si imbracat intr-un material textil de cea mai buna calitate. Este de asemenea prevazut cu sistem de circulare a aerului astfel incat copilul sa nu transpire si astfel utilizarea scaunului auto sa fie mai placuta. Materialul textile poate fi inlaturat cu usurinta Pentru a fi spalat.

 

Utilizare: se potriveste pe bancheta masinii, scaunul auto pentru grupa 2, 3 dupa care se aseaza copilul in scaun. Apoi se fixeaza Xtend-ul in partea din fata a scaunelului iar centura de siguranta a masinii (neaparat cu 3 puncte de prindere) va fixa Xtend-ul de scaunul auto si in acelasi timp va fixa si scaunul auto de bancheta masinii.

 

Avantajele utilizarii Xtend-ului: copilul nu mai este prins direct cu centurile de siguranta ale masinii ci va avea in partea din fata acest accesoriu fapt care il protejeaza suplimentar in caz de impact frontal. In acelasi timp fixarea in scaunele auto fara ISOFIX este mult usurata intrucat sistemul de prindere al scaunului auto si al Xtend-ului impreuna sunt extrem de facile.

 

Omologat auto pentru scaunele auto grupa 2,3 marca Jane, conform Directivei Europene ECE 44/04.






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND!
Comentarii Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to del.icio.us Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Digg Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Yahoo myWeb Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Spurl Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to furl Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Ask Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Squidoo Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Simpy Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Reddit Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to ma.gnolia Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Share with facebook Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Add to Google Bookmark Jane - Accesoriu pentru siguranta auto XTEND - Tweet This


Produse similare
Bebe Confort - Scaun auto Maxi Cosi Rodi AirProtect 15-36 kg 2014
Bebe Confort - Scaun auto Maxi Cosi Rodi AirProtect 15-36 kg 2014
750 RON
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Red
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Red
579 RON
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Pink
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Pink
579 RON
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Beige
Hauck - Scaun Auto Bodyguard Black Beige
579 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.