Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Stay in touch

Shop by Product Type
  • 0 produse
Shop by Designer
  • Loading

Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro


Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Click pentru a mari Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro
Cod produs : 15182

Pret: 1,240.00 RON    
Recomanda
Detalii Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro

Un nou scaun auto Concord, premiat si apreciat ca urmare a sigurantei si confortului oferite, este disponibil: Transformer Pro cu sistem twinfix (isofix). Acest nou model, fata de modelul anterior, este echipat in partile laterale cu un strat triplu absorbant al socurilor pentru sporirea protectiei in caz de impact, ghidaj de fixare a centurii de siguranta imbunatatit, design ergonomic imbunatatit al intregului scaun, inclusiv a tetierei, sezut mai moale si mai confortabil pentru copil.

Ca urmare a designului imbunatatit, copilul are mai mult loc in scaun, perna frontala nefiind un impediment pentru a se simti confortabil in acest scaun.

Scaunul auto cu sistem Isofix Transformer Pro este compus din doua piese, respectiv din scaun auto Transformer X Bag si perna frontala care adapteaza acest scaun, putand fi utilizat de catre copii incepand cu greutatea de 9 kg.

Cele mai importante Euroteste pentru scaunele auto pentru copii (siguranta si confort), sunt cele realizate de catre ADAC, Stiftung Warentest si ÖAMTC. In anul 2012, scaunul auto Concord Transformer Pro a iesit pe primul loc pentru grupa 1 / 2 / 3 (9–36 kg) dintr-un total de 10 scaune auto testate, la testele Stiftung Warentest si a obtinut calificativul „Gut” (Bun) la testele ADAC si ÖAMTC.

Daca testele din anii anteriori urmareau doar siguranta scaunului auto, incepand cu anul 2011, aceste teste urmaresc si alte aspecte ale scaunelor auto, printre care si confortul. Astfel, sunt testate si materialele din care sunt realizate scaunele auto (rezistenta, durabilitatea, posibilitatea spalarii, etc), dar si usurinta utilizarii scaunului, intelegerea facila a intructiunilor, samd. Transformer Pro a obtinut calificative bune si la aceasta categorie de testare, scaunul fiind din toate punctele de vedere „user friendly”.

Beneficiile utilizarii scaunului Transformer Pro Isofix:

- multumita pernei frontale, scaunul auto are o durata de viata prelungita, respectiv poate fi utilizat de la aproximativ 9 luni (9 kg), pana la varsta de 12 ani (36 kg). Pentru perioada de utilizare intre 9 luni si aproximativ 3 ani, s-a constatat ca scaunele auto cu perna frontala sunt mult mai sigure decat scaunele auto cu ham de siguranta proprie.

- montarea scaunului in masina si mai ales a pernei frontale este extrem de simplu de realizat: dupa ce copilul este asezat in scaun, perna se aseaza in fata copilului si apoi se trece centura de siguranta a masinii prin fata pernei, prin locurile special destinate (centura de siguranta a masinii nu intra in contact cu copilul).

Sistem de prindere al scaunului in autovehicul:

- sistem isofix universal, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat, sau

- centurile masinii cu prindere in 3 puncte, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat.

Sisteme de reglare ale scaunului auto:

- ajustare atat pe inaltime cat si pe latime, printr-o simpla apasare a unui buton.

Sisteme de siguranta ale scaunului auto:

- sistem twinfix (isofix) pentru siguranta sporita si instalare rapida si corecta in masina.

- peretii laterali ai scaunului sunt prevazuti cu strat triplu de material absorbant in caz de impact, sporind in acest fel protectia laterala.

- carcasa din plastic cu design special pentru sporirea sigurantei copilului.

- s-a constatat faptul ca, in urma utilizarii incorecte a optiunilor oferite de scaunele auto pentru copii, copii nu beneficiaza de protectie 100%. De aceea, Concord acorda atentie deosebita innovatiilor menite sa ajute utilizatorii. Prin urmare, Transformer Pro beneficiaza de sistem unic de ghidaj al centurilor de siguranta ale masinii, acest ghidaj deschizandu-se printr-o simpla apasare de buton, dupa care se blocheaza automat. Este extrem de eficient, facand foarte usor de utilizat in mod corect acest scaun auto, la acest model acest ghidaj fiind imbunatatit fata de versiunile anterioare.

Confort:

- sezutul si zonele care intra in contact cu copilul beneficiaza de material moale de calitate, special pentru confort sporit.

- suportul pentru brate este acoperit cu material textil, fiind placut la atingere.

- tetiera este optimizata pentru a oferi confort si siguranta sporite copilului.

Materialele din care este realizat scaunul auto:

- materialele textile sunt de cea mai buna calitate, conceptul dupa care sunt realizate fiind denumit Trizone Concept, respectiv materiale textile confortabile, care lasa pielea copilului sa respire si in acelasi timp, se tocesc greu.

Premii si distinctii internationale Ultimax Isofix:

- Verkehrs Wacht Bayern, Aktion Autokindersitze, Design Award of Germany, ADAC (gut), Stiftung Warentest (Testsieger Gruppe 1/2/3), ÖAMTC (gut)

Perioada de utilizare:

- grupa 1 / 2 / 3 (greutatea 9 – 36 kg sau aproximativ de la 9 luni pana la 12 ani)

Detalii tehnice Transformer Pro Isofix:

- dimensiunile aproximative ale scaunului (L x l x H / cm): 45 x 45 x 63-82

- greutate scaun: 8,3 kg

- garantie: 2 ani

- ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun.






Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro!
Comentarii Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro    

Opinii si intrebari clienti   Adauga parerea ta

Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to del.icio.us Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Digg Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Yahoo myWeb Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Spurl Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to furl Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Ask Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Squidoo Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Simpy Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Reddit Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to ma.gnolia Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Share with facebook Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Add to Google Bookmark Cybex - Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer Pro - Tweet This


Produse similare
Coletto - Scaun Auto Sportivo Only
Coletto - Scaun Auto Sportivo Only
710 RON
Coletto - Scaun Auto Sportivo cu Isofix
Coletto - Scaun Auto Sportivo cu Isofix
829 RON
Coletto - Scaun Auto Sportivo
Coletto - Scaun Auto Sportivo
665 RON
Coletto - Scaun Auto Santino Only
Coletto - Scaun Auto Santino Only
556 RON

Ultimele produse vizualizate
Follow us on Facebook Follow us on Twitter
© Copyright MiniBebe.